top of page

Referenties

 

 

Arnoud van Werkhoven, Eigenaar Vianoud Transport/ Founder of Sjipit

Creatief, verrassend en out-off-the box denken. Dát is wat Anouk uniek maakt in de opdrachten die zij voor je uitvoert. Ik ben blij met de kwaliteit en het oog voor een passende uitstraling bij uitgevoerde opdrachten. Bedankt, en wederom een nieuwe opdracht geplaatst!

 

Etiënne Monteny, Directeur Pirtek Den-Bosch

Anouk heeft met haar creatieve ideeën al veel positieve reacties teweeg gebracht bij mijn cliënten. Ze heeft leuke acties bedacht die omzet verhogend zijn. Dus bij een volgende actie nemen wij zeker weer contact met haar op!

 

Pâmela Luciano Goncalves, Nova Woonwinkel

Studio Knal verrast met productontwerp, dat is een ding wat zeker is!

Als je op zoek bent naar een vernieuwend en uniek ontwerp ben je hier aan het juiste adres.

 

Thur van der Velde, Owner & Consultant at Field Hospitality Consultancy

Anouk heeft mij geweldig geholpen met het design van mijn logo (zakelijk) en geboortekaartje van onze zoon (privé). Vaak heeft ze aan 3 woorden al genoeg en bam! meteen raak qua design en gevoel. Erg prettig en snel werken.

 

Ans van Goch, Coördinator eindredactie BN DeStem

Anouk Corstiaansen denkt in beelden en vertaalt die razendsnel op geheel eigen wijze naar vormen, liever gezegd naar prachtige producties. Ze laat zich daarbij bepaald niet in een keurslijf snoeren, schuwt niet buiten gebaande paden te treden om tot een mooi resultaat te komen waarbij beeld en inhoud met elkaar goed  in balans zijn.

Ze levert pas iets af als ze er zelf tevreden over is, maar vindt daarnaast dat Jij als vrager, opdrachtgever ook tevreden moet zijn. Anders gaat het gewoon opnieuw. Want de lat ligt hoog en stevig vastgeklonken; omlaag gaat ie beslist niet.

Een razendsnelle creatieve duizendpoot , zo kun je haar het beste omschrijven.

 

 

bottom of page