© Studio Knal  l  Anouk Corstiaensen

‚Äč

  • facebook-square
  • LinkedIn Social Icon

Referenties

 

 

Arnoud van Werkhoven, Eigenaar Vianoud Transport/ Founder of Sjipit

Creatief, verrassend en out-off-the box denken. Dát is wat Anouk uniek maakt in de opdrachten die zij voor je uitvoert. Ik ben blij met de kwaliteit en het oog voor een passende uitstraling bij uitgevoerde opdrachten. Bedankt, en wederom een nieuwe opdracht geplaatst!

 

Etiënne Monteny, Directeur Pirtek Den-Bosch

Anouk heeft met haar creatieve ideeën al veel positieve reacties teweeg gebracht bij mijn cliënten. Ze heeft leuke acties bedacht die omzet verhogend zijn. Dus bij een volgende actie nemen wij zeker weer contact met haar op!

 

Pâmela Luciano Goncalves, Nova Woonwinkel

Studio Knal verrast met productontwerp, dat is een ding wat zeker is!

Als je op zoek bent naar een vernieuwend en uniek ontwerp ben je hier aan het juiste adres.

 

Roos Breukel, Breukel Beeld

Anouk ontwierp mijn logo. Na een tijdje zelf te hebben geklungeld gaf ik haar de vrije hand, met daarbij de opmerking: het moet er strak, professioneel maar ook iets creatiefs uitstralen. 

Toen ze het mij liet zien, dacht ik meteen: JA, dit is het! Helemaal goed. Ik ben er nog steeds blij mee!

 

Thur van der Velde, Owner & Consultant at Field Hospitality Consultancy

Anouk heeft mij geweldig geholpen met het design van mijn logo (zakelijk) en geboortjekaartje van onze zoon (privé). Vaak heeft ze aan 3 woorden al genoeg en bam! meteen raak qua design en gevoel. Erg prettig en snel werken.

 

Ans van Goch, Coördinator eindredactie BN DeStem

Anouk Corstiaansen denkt in beelden en vertaalt die razendsnel op geheel eigen wijze naar vormen, liever gezegd naar prachtige producties.  Ze laat zich daarbij bepaald niet in een keurslijf snoeren, schuwt niet buiten gebaande paden te treden om tot een mooi resultaat te komen waarbij beeld en inhoud met elkaar goed  in balans zijn.

    De dialoog gaat ze niet uit de weg. Wat wil jij (als opdrachtgever), hoe zie je dat voor je, waarom wil je het zo. Wat denk je van dit? Tegelijkertijd staat ze open voor suggesties.  Ze levert pas iets af als ze er zelf tevreden over is, maar vindt daarnaast dat Jij als vrager, opdrachtgever ook tevreden moet zijn. Anders gaat het gewoon opnieuw. Want de lat ligt hoog en stevig vastgeklonken; omlaag gaat ie beslist niet, heb ikzelf ondervonden:  Anouk werkt onder andere als artredacteur bij BN DeStem; als coodinator van de eindredactie werk ik met haar samen.

    Een razendsnelle creatieve duizendpoot , zo kun je haar het beste omschrijven. Ze ontwerpt beeld voor de voorpagina van de krant maar besteedt evenzeer zorg aan een kleine infographic die op een binnenpagina iets moet verduidelijken.

Een paar maanden geleden had ik het genoegen samen met haar een gelegenheidsglossy te maken. Ze had amper drie weken de tijd om er iets moois van te maken. Voor liefhebbers van mooi vormgegeven  bladen: het is jammer dat de oplage beperkt is gebleven tot een paar honderd.