top of page

Ik zie je later, mijn basisschool (vrienden)boek

 

Je zit in groep 8 en gaat straks naar een andere school. Wat is er dan leuker dan een boek vol herinneringen aan je tijd op de basisschool? 

 

Ik zie je later is speciaal voor jou gemaakt. Een boek waarin je klasgenoten vertellen wat ze nooit zullen vergeten van hun tijd samen met jou in de klas. Wat ze het aller-, allerleukste vinden op school, wie hun beste vrienden zijn. Enne….welke juf of meester zouden ze best een dagje willen zijn?  Een boek waarin ook je juf of meester iets over jou vertelt. Hoe je elke dag de klas binnenkomt, wat hij/zij zo bijzonder aan je vindt en misschien ook wel over momenten dat hij/zij je het liefst achter het behang zou willen plakken…..

En kijk mij nou... Al je pasfoto’s en klassenfoto’s op een rij. Vanaf het moment dat je nog een kleine kleuter was tot nu. Wat ben je veranderd! Ik zie je later, een boek bomvol herinneringen.

Bij het boek krijg je de 'Vergeet ik niet-kaart' hierop kun je schrijven aan wie jij je boek ook alweer hebt uitgeleend. Super handig!

 

€19,99 (excl. verzendkosten)

BESTELLEN? Stuur een mailtje naar info@studioknal.nl of bestel via www.bol.com

bottom of page